Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie Sie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie czyszczący śmieci po czarnobylu byli nazywani biorobotami tylko tyle wiem.

idz na wikipedie tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi ;D

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Ale na chuj chcesz żeby ktoś się chwalił wiedzą na ten temat? Jak dla mnie to nieco bezsensowny temat, chyba że sam chcesz się czegoś dowiedzieć albo chodzi ci o źródła wiedzy o czarnobylu, ale jak chcesz żeby ktoś się chwalił jakie to książki przeczytał a jakie nie to temat nadaje się do kosza.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Akurat wszystkie tematy z czarnobyla nie są bezużyteczne... temat bardzo dobry, jutro napiszę swoje zdanie o tym bo teraz ide w kimę pisałem wcześniej ale strona mi się odświeżyła i się skasowało... też jestem ciekaw waszych opinii

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Assasin, mylisz się. Tutaj jest dział nr. 1 dla spamerów więc o co ci chodzi. Można założyć prawie temat o wszystkim. A co do tematu. Przeczytałem wikipedię. :D.

Innym razem.

Opublikowano

Ja pierdole, jakby trudno bylo wejsc na wikipedie, tam w mniejszym lub wiekszym stopniu na pewno beda opisane te wazniejsze rzeczy z tych jakze-ultra-w-chuj-zajebistych ksiazek

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ja pierdole, jakby trudno bylo wejsc na wikipedie, tam w mniejszym lub wiekszym stopniu na pewno beda opisane te wazniejsze rzeczy z tych jakze-ultra-w-chuj-zajebistych ksiazek

Chodzi cwaniaku oto żybyś wykazał się wiedzą bez wikipedii...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

<ironiaplx>Sprzątałem miejsce wybuchu, jestem napromieniowany, przeżyłem jako jeden z niewielu. Dziękuję.<ironiaplx>

Dzieci mają się chwalić wiedzą z gry, w której latają zmutowane zwierzątka? Nijak się to ma do rzeczywistości.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Laurent w sieci koks ;> To moje drugie życie po tym wybuchu <hehe> , a mateq tam rozgrzeszał dlatego żyje ;O

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

No nie powiem, temat bardzo tutaj pasuje ;o. Poczytaj na jakiejs wikipedii to bedziesz mial najwazniejsze informacje, lawl.

Opublikowano

Prawie wszedzie ta cala "tragedia" jest wyolbrzymiana, tak na prawde przez ten "wybuch" (a wlasciwie porzar) zginelo kilkadziesiat osob.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Przeczytałem kilka artykułów oraz obejrzałem kilka filmów oraz zdjęć na youtubie, naprawdę zdjęcia poruszają szczególnie te z dzieciakami napromieniowanymi.

Chciałbym kiedyś zwiedzić czarnobyl ale niestety moje fundusze są ograniczone do alkoholu.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Pragnę przypomnieć iż na forum niema cenzury i można pisać o wszystkim co nie wchodzi w drogę z regulaminem ;). To się tyczy również postów, także wrzucić na looz B)

2006-2010

Opublikowano

mam kolege z ukrainy, kiedy bylem u niego na wakacjach 2 lata temu, to wybralismy sie w te okolice, to co tam widzialem, to co tam widzielismy na zawsze zmienilo moja psychike.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Przeczytałem kilka artykułów oraz obejrzałem kilka filmów oraz zdjęć na youtubie, naprawdę zdjęcia poruszają szczególnie te z dzieciakami napromieniowanymi.

Chciałbym kiedyś zwiedzić czarnobyl ale niestety moje fundusze są ograniczone do alkoholu.

Mam podobnie :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Ociekasz zajebistoscia, moze wiec chodzi o to, aby wykazac sie wiedza z jakiegos chujowego fpsa?

Back in the day

Trollin' was somethin'